Workshop : Family Art Basics for Extraordinary Results
.
Sambungan dari perbincangan Puan Aliya dan suaminya..
.
Aliya : Abang, ingat tak bengkel Dr. Rafidah Kastawi tentang Art & Play yang saya nak daftar haritu?
.
Amin : Ya, ingat. Kenapa dengan bengkel tu?
.
Aliya : Kita boleh bawa anak-anak berumur 3 tahun ke atas sekali. Tapi seorang peserta cuma boleh bawa seorang anak sahaja. Kalau abang ikut sekali, boleh kita bawa 2 orang anak kita. Jadi, kita boleh bawa kakak dan Anas. Dr Rafidah akan buat aktiviti bersama-sama anak-anak. Jadi, ibu bapa yang datang boleh belajar terus tools dan cara-cara nak praktikkan di rumah.
.
Amin : Wah! Bukan senang nak dapat peluang macam ni. Bayaran minimum sangat tapi ilmu yang bakal dikongsikan sangat mahal harganya. Tapi, baby pula macam mana?
.
Aliya : Nursery ada disediakan untuk anak-anak 2 tahun ke bawah. Cuma RM10 sahaja seorang anak.
.
Amin : Menarik tu! Jadi, tak perlulah kita minta mak jagakan anak-anak. Kebetulan pula, proposal abang dah hampir siap, Jadi boleh lah abang ikut sekali, Sayang daftarkan abang sekali ya. Cuma RM100 untuk 2 orang kan? Nanti abang transfer duit.
.
Aliya : Terima kasih, abang. Tak sabar nak ke bengkel tu nanti,
=================================================
Jemput hadiri Bengkel Keibubapaan NALURI
“ Family Art Basics For Extraordinary Result”
Oleh Dr. Rafidah Kastawi
Fokus Bengkel: Bagaimana menggunakan seni sebagai medium yang dapat:
1.) Membantu eratkan hubungan kekeluargaan dengan aktiviti dan masa berkualiti
2) Menyelami emosi, personaliti dan potensi diri anak dan ibu bapa, & menjadi asas perancangan perkembangannya.
4.) Membantu kemahiran menulis kanak-kanak.
5.) Membina kemahiran berbual dan berfikir secara kreatif (KBAT), dua kemahiran asas dalam keluarga dan pendidikan.
.
Maklumat Bengkel
.
?20 Ogos 2017 ( Ahad )
?9.00 Pagi – 12.00 Tgh Hari
?NALURI Excellence Centre Bangi 2
No.4, Jln 3/6 Seksyen 3, 43650 Bandar Baru Bangi
.
Yuran pendaftaran: RM 50
.
Pendaftaran sila klik link ini:
https://goo.gl/forms/Y2X6Tw4PbrxPBMu43
Sebarang pertanyaan sila hubungi Cik Nadhrah :
019 691655